O NAMA

AQUAdac d.o.o. osnovana je 1994. godine te ima više od 29 godina iskustva u području proizvodnje, montaže i puštanja u pogon novih diesel električnih agregata, kao i elektrostrojarskih remonta postojećih diesel električnih agregata.

U našem smo dugogodišnjem poslovanju uspješno isporučili više od 400 diesel električnih agregata, obavili više od 100 elektrostrojarskih remonta te isporučili više od 200 složenijih rasklopno upravljačkih ormara (pretežno za paralelni rad s mrežom ili drugim agregatima). Od 2015. godine imamo i vlastitu proizvodnju diesel električnih agregata u potpuno opremljenoj proizvodnoj hali s ispitnom stanicom. Izvod značajnijih isporuka možete pogledati pod našim REFERENCAMA 

Dugogodišnje iskustvo, kvalitetni proizvodi, stalno usavršavanje naših djelatnika i stručnost istih doprinosi ostvarenju najboljih rezultata poslovanja. Svojim korisnicima pružamo najbolju moguću uslugu i isporuku proizvoda te im uvijek stojimo na raspolaganju za sve upite. Prilagođavamo se specifičnim potrebama naših klijenata te osiguravamo projektnu potporu i kvalitetnu montažu. Potenciramo profesionalno i korektno postupanje s korisnicima, gradeći povjerenje i dugoročnu suradnju. Uz nas ostvarit ćete ekonomična, visokokvalitetna i efikasna rješenja koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Naši proizvodi su kvalitetno dizajnirani, dugovječni i jednostavni za održavanje. Uz naš uigrani tim stručnjaka isporučujemo ekološki prihvatljive proizvode koji predstavljaju najnovija tehnološka rješenja u traženom području primjene.

Kontinuiranim certificiranjem i obučavanjem zaposlenika garantiramo kvalitetnu isporuku, testiranje, održavanje naših agregata, ali garantiramo i isporuku kvalitetnih proizvoda primjerenih svakom pojedinom korisniku. U svakom trenutku naš je tim spreman odgovoriti na zahtjeve i upite korisnika u pogledu hitnih intervencija, redovnih servisa i isporuke rezervnih dijelova.